‘Kort maar krachtig’, dat is het idee achter de 1-minuut-videos.

Lang genoeg om de interesse op te wekken en kort genoeg om tot het einde geboeid te blijven.

In dit fragment vertelt Dieke Bikkers over haar weg om meer te leven vanuit de wijsheid van het lichaam. Dit doet ze in gesprek met ‘Nietskunner’ Gerard Petersen.

Ik vond dit prachtige gedicht van Christopher Poindexter vlak voor het slapen gaan. De film was snel klaar omdat ik de hele nacht had liggen monteren in mijn gedachten.

De gelijktijdigheid der dingen is de deels op eigen familiegeschiedenis geïnspireerde roman van Frouke Arns. Ik mocht het vertalen naar een trailer van 1 minuut.

Met SQRD worden de bewegingselementen tijd, kracht en ruimte samengebracht in een spiegelruimte. Shura Glasmacher is een Nijmeegse performance artist.

Door het maken van tekeningen kun je je aantekeningen beter onthouden. Bianca Berndsen legt kort uit hoe dat werkt.

YOUVIA timmert aan de weg en zoekt i.s.m NewPeople een aantal specialisten om het team mee uit te breiden.

Thijs vertelt over zijn ervaring met de danstekening van Shura Glasmacher. Het is een afdruk van hem in het moment.

Liefdevol leiderschap is iets wat je bereikt in het leven door je ego af te leggen, aldus Annemarie Baltus van Inspira.

Om de drukte van de stad en de hectiek van het leven even te ontvluchten gaat Carmen regelmatig even opladen in de Meditatietuin.

Dj 100% Isis is al jaren Nederlands bekendste vrouwelijke dance dj. In deze video verwoordt ze op een prachtige manier wat OpenUP voor haar betekent.

Heidi Koren en Tsead Bruinja dragen dit gedicht van Herman Gorter over de liefde voor. De Koninklijke Bibliotheek organiseert een poezie-avond. Dit is het promotie-filmpje.

Camiel Engelen is Golfcoach. Hij vertelt over hoe je in 9 of 18 holes al je overtuigingen, gevoelens en emoties tegen kunt komen.

Arati gebruikt seksualiteit als ingang om je te laten zien waar je nog blokkades hebt. Blokkades die je belemmeren om vrij te leven.

In dit 1-minuut-filmpje vertel ik zelf over mijn manier van werken. Jouw verhaal omzetten naar een videoboodschap. Dat is wat ik goed kan!

Mouna Jessica Skowroneck haalt inspiratie voor haar werk uit de natuur. Ze schildert dan ook zelf zo natuurlijk mogelijk.

Ronald en Sifra beoefenen de kunst van eerlijk zijn met elkaar. Zo worden ze ook vrijer met de wereld om zich heen.