Heidi Koren wilde haar lievelings-gedicht verfilmd hebben. Ze stuurde het in voor het Nederlands Poëziefilm Festival en werd zowaar genomineerd.

Voor het boek ONDERSTEBOVEN van Marianne Kimmel maakte ik deze promo. Karin Bloemen en Mandy Sleijpen vertellen wat de kracht van dit boek is.

1:40m Kahlil Gibran is al jaren een bron van inspiratie. Dit is een kort verhaal uit de serie die ik maakte over ‘de Profeet’ het boek waarmee hij wereldberoemd werd.

0:46m Heidi is stadsdichter van Nijmegen 2021/2022. Met ‘De Stad’ trad ze met die titel voor het eerst naar buiten.

3:10m MEIS is een veelbelovend nieuw geluid onder de Nederlandse singer/songwriters. Luister en kijk naar: ZEE

5:12m HUMAN is een korte kleurrijke dansfilm over verschillen en gelijkheid. Met betoverende muziek van Armand Amar.

1:15m Deze drie dames zijn BACH ZONDER PRUIK. Zij spelen Bach in een eigentijdse stijl op allerhande gelegenheden. Dit is een voorproefje.

1:33m Evelien Rothuizen belt vanaf de snackbar nietsvermoedende marktbezoekers en trakteert ze op een gedicht.

2:49m Adriaan vertelt over hoe dat is als je autisme hebt én een baan. Onbeperkte denkers helpen mee om mensen met een handicap inclusief te houden.

6:43m Zasja Heijligers vertelt over hoe kanker haar Guru is en hoe ze haar ervaring heeft gebruikt om muziek te maken voor en door de ziel.

9:51m In deze film kun je van dichtbij meekijken met het tot stand komen van iemands vleugels. Een prachtig creatief proces begeleid door Miriam Zwaga van de Verbindende Factor

9:33m Vroeger zou Yoyo misschien en guru zijn geweest. Maar tijden van guru’s lijken voorbij. Luister en kijk naar wat zij vertelt over Covid-19.

12:32m TON is een man die zich met hart en ziel inzet voor het mannenwerk in Nederland. Wat mannenwerk is vertelt hij je in dit interview.

2:30m YOYO weet je alle hoeken van jezelf te laten zien en ontdekken. In een retreat met haar komt een deelnemer zichzelf tegen.

2:46m NISHANT MATTHEWS vertelt ons over de reis die we afleggen in het leven om volwassenheid te bereiken.

6:20m Hieros Gamos – Een festival voor mannen en vrouwen die zichzelf willen verrijken door hun innerlijke man en vrouw te verenigen.

2:00m Sifra vertelt over haar boek en het gevecht om zich als vrouw staande te houden in de westerse wereld zonder daarbij haar vrouwelijke waarden te verliezen.