Presentatie

Als je aanwezig bent voor de camera dan presenteer je jezelf op je best. Bij het maken van een goed portret nodig ik je uit om helemaal present en aanwezig te zijn.

Hoe laat ik mezelf zien? Hoe is het met mijn aanwezigheid in de wereld? Laat ik mezelf zien of heb ik daar juist moeite mee? Hoe is het met mijn lichaamstaal? Stemgebruik? Het zijn allemaal aspecten die ik fascinerend vind. Het zijn vragen die telkens terug keren bij het maken van een portret. Ik deel mijn kennis en ervaring graag met jou zodat je nog meer vanuit jouw persoonlijke kracht kunt stralen op een foto of in een filmpje.

“Hoe meer ik zoek en verdiep hoe meer er geen einde aan lijkt te komen. Inmiddels ben ik gaan begrijpen dat het niet om het doel gaat, maar om de weg.”

Ik ga er van uit dat iedereen alle wijsheid en kracht in zich heeft om helemaal zichzelf te zijn. Soms raken we alleen het contact met die bron kwijt. Het lijkt dat dit nooit echt constant is. Ik ondersteun en begeleid processen van anderen op hun weg terug naar de bron. Ik vind het prachtig om mensen te zien opbloeien. En ben blij als ik daar aan kan bij dragen met mijn kennis, liefde en levenservaring.